top of page
Zoeken

🍀 Een egale huid hoe kom je eraan? 🍀


Een egale huid, ja dat willen we allemaal.

Maar is het te realiseren?


Ja hoor, misschien niet en 2 weken maar het is zeer zeker wel te realiseren maar niet alleen met de producten die je koopt wat ervoor zorgt dat je een egale huid hebt. Hoewel het streven naar een egale huid een veel voorkomend verlangen is, is het is afhankelijk van verschillende factoren. En het is belangrijk om te beseffen dat iedereen een unieke huid heeft, en dat genen ook een belangrijke rol spelen. Maar er zijn zeker wel belangrijke stappen die je kunt nemen om je huid te verbeteren.


🌺 Reinig je huid dagelijks

🌺 Hydrateer en voed je huid

🌺 Gebruik zeker in de zomer een zonnebrandcréme met een hoge SPF om de schadelijke effecten van de zon, zoals veroudering en pigmentvlekken tegen te gaan.

🌺 Ook een gezonde levensstijl dragen bij aan een egale huid. Zorg voor voldoende slaap, drink voldoende water en eet een uitgebalanceerd dieet met veel groenten, fruit en voedingsstoffen.

🌺 Vermijd het roken van sigaretten en beperk je alcohol- en cafeïne-inname, omdat deze stoffen de huid kunnen beschadigen.


Onthoud dat het verkrijgen van een egale huid tijd en consistentie vereist. Wees geduldig en geef je huid de tijd om te herstellen en te verbeteren.

Een gezonde levensstijl kan ook bijdragen aan een egale huidBij Bellezza Verde verkopen we producten die jouw huid naar een next level brengen.

Op de website www.belezzaverde.nl kun je 5 tips voor minimalistische huidverzorging downloaden die ook een stap in de juiste richting kunnen geven. Tevens is het mogelijk om een huidverzorgings quiz te toen, die je meer leert over je huid.


Om je een idee te geven wat goede producten zijn die je zou kunnen gebruiken; geven we hieronder wat voorbeelden.


Om te reinigen, is Balm te Milk

of Honey Milk die ook voor het lichaam te gebruiken is.


Wanneer je last hebt van onzuiverheden als mee-eters, puistjes e.d. is de Detox-Tea Tree & Charcoal gezichtsreiniger.


Rose Floral Water Face Mist - Luxe gezichtsspray rozenwater, hydrateert je huid, is daarbij ook nog heerlijk verfrissend op warme dagen en te gebruiken als lichte reiniger.


AHA & BHA peeling serum is een topper en kan zowel voor alle huidtypen worden gebruikt, met name verouderde huid, onzuivere huid en doffe huid met pigmentvlekken. Het verbeterd de huidcellen en verzacht fijne lijntjes en rimpels. Tof product dus.


RetinLift 3-in-1, gebruik ik zelf in combinatie met de bovenstaande producten. Retinol Creme combineert de effectiviteit van een serum, dagcrème en gezichtsolie in één product.

Het vernieuwt de huid en verzacht lijntjes en rimpels en het vervaagt pigmentvlekken. Het geeft vrijwel onmiddellijk een stevig resultaat en dat is fijn.

De reden dat ik als schrijver van deze blog zo enthousiast ben over deze producten is niet alleen het feit dat het geweldige werkzame producten zijn, zijn ze ook nog eens 100% natuurlijk en alleen gemaakt van planten, bloemen en bessen uit de natuur. En aangezien we deze aarde na moeten laten aan onze kinderen en kleinkinderen, is het ook belangrijk om te letten op het millieu.


Wanneer je vragen hebt over deze producten of advies wil over hoe dit het beste te gebruiken bij welk huidtype of huidprobleem. Neem dan gerust contact op. We helpen je graag!


2 weergaven0 opmerkingen
bottom of page