top of page
Zoeken

Waarom jezelf een Blij Kado geven?

Dit is de eerst blog op de pagina "Een Blij Kado voor Jou" en ik vertel je graag iet over de keuzes die we gedaan hebben t.a.v. de producten die op de nieuwe internetsite worden aangeboden.

We hebben gekozen voor een paar nieuw merken. Nl. PTMD die super mooie assesouires voor inhuis hebben. Omdat we nu de winter tegemoet gaan zijn mooie kaarsen in het assortiment bij gekomen. Deze kaarsen zijn met Led-verlichting. Je denkt nu dat is helemaal niet mooi, toch wel, het is niet van echt te onderscheiden. Daarbij zijn de prijzen niet veel hoger dan die van normale kaarsen, met het voordeel dat je ze niet hoeft te vervangen. Heel duurzaam dus, en ook nog eens veilig. Geen morsend kaarsvet, en met een gerust hart een kaars branden in de buurt van kleine kinderen en huisdieren. Van lieverlee zullen er andere mooie interieur assesoires bij komen.

Ook is Flow Cosmetics een nieuwkomer bij Een Blij Kado voor Jou. Flow Cosmetics komt uit Finland en verkoopt alleen maar producten die gemaakt zijn met planten, kruiden en bessen uit de Finse natuur. Volledig Vegan en een feestje voor je huid en haar. En over hun verpakkingen is nagedacht. Volledig recyclebaar. Een belangrijk aspect in deze tijd waar we ons steeds meer bewust worden van het feit dat we zuinig moeten zijn op de aarde.


Maar omdat we toch ook mee willen met de tijd hebben we telefoonassesoires opgenomen in het assortiment. Mooie maar ook handige telefoonhoedjes en oordopjes.


Een terugkerend merk is LOT83. Deze sjaals, mutsen, haarbanden en handschoenen zijn van een mooie kwaliteit en ook nog eens heel mooi en hip.


Een ander merk is FM World. FM is bekend geworden om zijn parfums. Inmiddels is hun assortiment behoorlijk uitgebreid met verzorgingsproducten, maar ook met mooie kaarsen in favoriete parfumgeuren.


En nauurlijk zullen er nieuwe tassen worden ingekocht van Liefe NL.


Per blog zal ik meer vertellen over de achtergrond en ervaringen van deze producten.

7 weergaven0 opmerkingen
bottom of page